• Dalemstraat 12, 3370 Boutersem
  • +32 (0)487 63 97 41
  • info@gm-consult.be
  • acebook
Nieuws
Farmcafe
27 november 2015
Dag van de landbouw
21 september 2014
Eitjes bij het ontbijt, boterhammen tijdens de lunch, tussendoor een stukje fruit en ’s avonds een heerlijk stukje vlees met aardappelen en groenten. We staan er bijna niet meer bij stil dat een groot deel van wat we eten van de boerderij komt. Land- en tuinbouwers zijn dag in dag uit bezig met de productie van kwaliteitsvol voedsel.

Wil je weten hoe het allemaal in zijn werk gaat? Kom dan naar de dag van de Landbouw op zondag 21 september.
Leerlingen van het Sint-Albertuscollege Haasrode bezoeken de site
30 april 2014
De derdejaars van het Sint-Albertuscollege uit Haasrode hebben een bezoek gebracht aan de installaties van Guilliams Green Power. Werner Guilliams leidde de jongeren rond en bracht hen het een en ander bij over electriciteitsproductie via het verbranden van biogas en over het nuttig aanwenden van de reststromen die ontstaan bij de productie van het biogas.
De geïntereseerde jongeren lieten de kans niet onbenut om ook kennis te maken met de aangrenzende varkensvetmesterij van vader Guilliams.
8 maart 2014
Met respect voor de natuur kwamen de toekomstige bioingenieurs per fiets naar Boutersem afgezakt. Einddoel van de tocht was een bezoek aan de biogasinstallatie van Guilliams Green Power.
Werner en Rohald Guilliams hechten veel belang aan een goede samenwerking met het onderwijsveld. Onderwijs en opleiding kunnen nooit dicht genoeg staan bij het bedrijfsleven. Daarom staan de poorten van het bedrijf open voor docenten en studenten uit de verschillende onderwijsinstellingen (secundair en hoger/universitair onderwijs) uit de regio.
PROBUS Club Pajottenland - Heyde: Een verrassende kennismaking met de productie van biogas
18 februari 2014
De groep werd onthaald met een verwarmende koffie in het ontvangstlokaal op de site van GGP. Na het welkomstwoord van bedrijfsleider Werner maakten een dertigtal gepensioneerden van Probus een leerrijke wandeling op de bedrijfssite. Dat het opwekken van electriciteit via het verbranden van biogassen en het produceren van kwaliteitsvolle organische bodemverbeterende producten hand in hand kunnen gaan, was voor velen verrassend nieuws.